Schaaldieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Snipper de peterselie- en muntblaadjes fijn.
-
Snij het venkelgroen af en hou bij. Halveer de venkel en verwijder de buitenste verkleurde bladeren en het hart, snipper de rest fijn.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de tomaten in blokjes.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pot en stoof de ui- en venkelsnippers gaar zonder te verkleuren. Voeg de looksnippers en pilipili toe en roerbak. Besprenkel met vermout.
-
Voeg de tomaten en bloemkoolrijst toe, kruid met peper en zout en laat droog bakken.
-
Bak de scampi’s op een hoog vuur rozig en gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep samen met de verse kruiden door de bloemkoolpilav.
-
Verkruimel de feta erover en serveer. Werk af met wat venkelgroen en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven