noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Spoel de kikkererwten en laat uitlekken.
-
Pel de look en schil de gember. Snij in stukjes samen met de chilipeper. Doe in het hakmolentje en mix tot puree.
-
Pel de uien en snipper fijn. Fruit ze in rijstolie. Voeg de gemberpuree toe en roerbak enkele min. Voeg de tomatenpuree, het korianderpoeder, de komijn, de kurkuma en de pilipili toe en roerbak.
-
Schep de bloemkoolroosjes erdoor en roer tot ze helemaal met specerijen bedekt zijn.
-
Overgiet met de kokosmelk. Laat sudderen tot de bloemkool net gaar is.
-
Voeg de kikkererwten, de garam masala en het zout toe en laat nog 5 min sudderen.
-
Bak de cashewnoten goudbruin in 1 el rijstolie op een hoog vuur. Haal uit de pan.
-
Werk de bloemkoolcurry af met gebakken cashewnoten, fijngesneden koriander en een kneepje citroensap.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven