Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blauwe bessensiroop
Doe het water, de suiker, de blauwe bessen en de citroenzeste in een pot en breng aan de kook.
-
Laat 5 à 10 min sudderen tot de suiker opgelost is en de bessen beginnen te barsten.
-
Haal van het vuur en druk het mengsel door een puntzeef. Laat afkoelen.
-
Giet 3 cl ijskoude siroop en 4 cl wodka in kleine glaasjes.
-
Werk af met enkele verse besjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven