Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 175°C.
-
Mix de havermout met de bananen, eieren, esdoornsiroop en bakpoeder tot een stevig deeg in een blender.
-
Snij de frambozen in stukjes. Roer onder het deeg. Schep ½ van het deeg in vuurvaste kommetjes. Leg er telkens een stukje van 10 g chocolade op. Bedek met de rest van het deeg.
-
Zet 20 min in de warme oven.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Werk de baked oats af met nog wat geraspte chocolade en pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven