Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de Parmezaanse kaas in schilfers met behulp van een dunschiller.
-
Dressing: pel het teentje look en snipper fijn. Doe samen met de eidooiers, het citroensap en de mosterd in een hoge mengbeker.
-
Plaats de staafmixer in de beker en voeg al mixend de olie beetje bij beetje toe tot je een stevige mayonaise bekomt.
-
Voeg de ansjovis en zure room toe en mix tot een romige dressing.
-
Breng verder op smaak met worcestersaus, cayennepeper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Pel de gekookte aardappelen en snij in stukken. Hak de dille fijn.
-
Schep de dressing door de aardappelen en strooi de dille erover.
-
Snij de slablaadjes los en schik ze in een kom. Verdeel eerst de aardappelstukjes erover en daarna de uitgelekte vis uit blik en de gerookte vis. Werk af met kaasschilfers en plukjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven