Aardappel-broccolischotel
Sylvia
spar sint-idesbald
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze in gezouten water.
-
Doe olijfolie in een ovenschotel. Pel de tenen look en duw door de lookpers. Verdeel over de ovenschotel.
-
Snij de broccoli in roosjes en gaar in water met de bouillonblokjes. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de champignons in schijfjes en bak in een pan met wat olijfolie.
-
Snij de tomaat in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Giet de gekookte aardappelen in de ovenschotel. Verdeel de broccoliroosjes over de aardappelen. Giet de culinaire room erover. Verdeel de gebakken champignons erboven. Werk af met de schijfjes tomaat. Kruid het geheel met peper.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat nog 15 à 20 min garen.
-
Doe de kikkererwten in een pan met arachideolie. Kruid met paprikapoeder of za’atar. Bak de kikkererwten tot ze krokant zijn.
-
Haal de ovenschotel uit de oven en werk af met de gebakken kikkererwten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven