Tiramisu cannelloni
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de zonnebloemolie in een diepere pan en frituur hierin de cannelloni. Let op, want ze kleuren heel snel. Haal de buisjes met een keukenpincet uit de hete olie en laat uitlekken en afkoelen.
-
Meng de mascarpone met de suiker. Klop de room dik vloeibaar op en schep ook door de mascarpone. Doe in een spuitzak met spuitmondje.
-
Zet een kopje koffie en laat afkoelen.
-
Doop elk gefrituurd rolletje in de koude koffie. Spuit langs weerszijden wat mascarponemousse in de buisjes, tot ze vol zitten.
-
Schik de rolletjes geschrankt op elkaar.
-
Werk net voor het opdienen af met wat cacaopoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven