Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 0e6e2a5c354dce6651ed6660543dc32a36ac66a0d42e8f4f961de071af593e23.jpg

    Snij de rode biet in stukjes en doe die met het sap in een hoge mengbeker. Voeg een scheutje kokend water toe en pureer glad met de staafmixer.

  2. e12d25b7e58bee28576b2d1d9f1035c1bee4a71ac68951059c87f820eec08787.jpg

    Laat de prei ontdooien en verwarm in een pot op matig vuur.

  3. 51ca7a90d9f8eb34b050a53d3cad10c1aad1e376e25c0800e6d14384817d3f2e.jpg

    Voeg de room toe en laat de bouillon erin smelten. Schep de ricotta erdoor, meng goed en kruid met peper en zout. Hou warm.

  4. a4530d3c0abc2634dda997daf924ca0826f2a1282806170edb8bc884fab84b65.jpg

    Kook de spaghetti beetgaar, giet af en schep bietenpuree erdoor tot je de gewenste kleur hebt (± 3 el).

  5. 316c5fec4441ad3dd67a309f93e4850baccba5d7b897bed34c120d3a792fc0e5.jpg

    Serveer op een preibedje en werk af met bolletjes mozzarella.