Roze pasta met prei en ricotta
Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rode biet in stukjes en doe die met het sap in een hoge mengbeker. Voeg een scheutje kokend water toe en pureer glad met de staafmixer.
-
Laat de prei ontdooien en verwarm in een pot op matig vuur.
-
Voeg de room toe en laat de bouillon erin smelten. Schep de ricotta erdoor, meng goed en kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Kook de spaghetti beetgaar, giet af en schep bietenpuree erdoor tot je de gewenste kleur hebt (± 3 el).
-
Serveer op een preibedje en werk af met bolletjes mozzarella.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven