Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten in een warme pan. Laat afkoelen.
-
Kook de pasta, voeg na 10 min de erwtjes toe en laat nog 5 min verder koken. Giet af en laat uitlekken.
-
Knip de rucola iets fijner.
-
Meng in een grote kom de pasta met de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en rucola.
-
Kruid met Aromat.
-
Overgiet met wat extra olijfolie en meng.
-
Werk af met extra rucola en schilfers grana padano.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven