Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de bloem op een vlakke ondergrond en maak een kuiltje in het midden.
-
Breek de eieren in het kuiltje.
-
Strooi het zout op de rand van de bloem en giet het water in het kuiltje.
-
Meng met de vingers van één hand de eieren door de bloem. Blijf mengen tot er een dikke pasta ontstaat.
-
Kneed met beide handen tot je een zacht, maar soepel en stevig deeg bekomt. Als het deeg aan je handen blijft plakken, voeg je nog wat bloem toe. Als het deeg te droog is, voeg je nog wat druppels water toe.
-
Kneed het deeg 5 tot 10 minuten totdat het bij het indrukken terugveert.
-
Vorm een deegbal en pak in plasticfolie in.
-
Laat het deeg minstens 20 minuten rusten.
-
Tip: je kan het deeg ook zonder eieren maken. Gebruik dan 200 gr bloem, ½ koffielepel zout, 1 koffielepel fijne olijfolie en 1,25 dl water.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven