Mango-chilimargarita
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Roer de esdoornsiroop door de mangoblokjes.
-
Mix de diepvriesmango met het sinaasappelsap en 10 ml limoensap. Roer de tequila erdoor.
-
Meng een snuifje zout met ½ kl chilipoeder.
-
Wrijf de rand van een cocktailglas in met limoen en dop in het chilipoeder. Voeg wat ijsblokjes toe aan het glas en vul met de margarita.
-
Werk af met een schijfje limoen en wat mangoblokjes. Bestrooi met wat chilizoutpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven