Kippenbouten met honingmarinade en abrikozen

noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Honingmarinade: pel het teentje look en duw door de lookpers. Maak een marinade met de honing, ketchup, worcestersaus, geperste look, sap van limoen en paprikapoeder.
-
Masseer de kip in met deze marinade en laat ± 1 u marineren in de koelkast. Kruid met peper en zout.
-
Bak de kippenbouten krokant en gaar in olijfolie in de oven op 180°C. Keer de bouten af en toe om.
-
Snij de abrikozen in twee en verwijder de pit. Bak ze aan beide kanten kort aan in olijfolie.
-
Hak de notenmengeling grof. Strooi de zaden- en notenmengeling op de warme abrikozen.
-
Serveer warm bij de gebakken kippenbouten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven