Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 60°C hetelucht.
-
Bedek een ovenrooster met neteldoek.
-
Leng het citroensap aan met water.
-
Snij de peren in flinterdunne schijfjes, haal ze door het citroensap en schik ze naast elkaar op de neteldoek.
-
Laat 3 à 4 u drogen in de oven, afhankelijk van hoe dik de plakjes gesneden zijn.
-
Snij de pens in 15 plakjes. Steek 15 rondjes uit het tramezzinibrood.
-
Klop de mascarpone luchtig op en doe in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.
-
Bestrijk het brood met konfijt en schik er een plakje pens op.
-
Werk af met een toef mascarpone en een plakje gedroogde peer.
-
Bestrooi met kaneel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven