Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Soezen: verwarm het water in een pot en laat de boter erin smelten op een middelhoog vuur.
-
Voeg de bloem met het zout in 1 beweging toe en blijf roeren met een spatel. Het deeg zal loskomen van de pot en een bol vormen. Haal van het vuur.
-
Voeg de eieren 1 na 1 toe.
-
Roer goed door en voeg het volgende ei pas toe als het eerste volledig opgenomen is.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Doe 3/4 van het beslag in een zak met een breed, gekarteld spuitmondje en spuit de lijfjes van de zwaantjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
Spuit de zwanenhalsjes met het fijne, gladde spuitmondje op een andere bakplaat. Vorm daarbij een 2 met een iets langere voet, zo blijft het halsje mooi zitten.
-
Bak de lijfjes in ± 20 min gaar en de zwanenhalsjes in 8 min. Laat afkoelen.
-
Vulling: klop de mascarpone los met de coulis en doe in een zak met een breed, gekarteld spuitmondje.
-
Knip de bovenkant van het lijfje en knip hiervan de vleugeltjes.
-
Spuit de mascarpone in elke soes, steek de hals erin en zet de vleugels erop.
-
Afwerking: bestuif met bloemsuiker en werk af met rode vruchten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven