Eieren , Gluten , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Bekleed de springvorm met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bak blind gedurende 10 minuten.
-
Snij de rookworst in plakjes. Laat de zuurkool uitlekken en druk het vocht er verder uit. Schep de rookworstplakjes en veenbessen erdoor.
-
Schil de appel en snij in stukjes. Besprenkel met citroensap en schep de appelstukjes door de zuurkool.
-
Klop de eieren los met de room en de mosterd. Kruid met kerriepoeder en komijn. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bestrooi de bladerdeegbodem met panko. Schep de zuurkool erop. Overgiet met het eimengsel.
-
Werk af met gratinkaas. Bak goudbruin in 30 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Tip: serveer met een frisgroene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven