Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Schil de aardappelen en snij in dunne plakken. Kook ze in gezouten water gedurende 10 minuten. Giet ze af, laat ze uitlekken en iets afkoelen.
-
Pel de uien en snipper fijn. Smelt een klontje boter in een pan en bak de ui gedurende 4 minuten.
-
Snij de worst in stukjes en voeg toe aan de uien. Kruid met kerriepoeder, peper en zout.
-
Verdeel de uisnippers en stukjes worst over de bodem van de ovenschotel. Bedek met plakjes vleesgebraad.
-
Laat de zuurkool uitlekken.
-
Schik de zuurkool over het vlees.
-
Schil de peren en snij in fijne plakjes. Leg deze over de zuurkool.
-
Schik de aardappelschijfjes dakpansgewijs op de peerplakjes. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende ± 30 minuten gaar en goudbruin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven