Zuurdesemtoast met zalmtartaar, spinazie en gepocheerd ei
Vis , Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zeste van ½ citroen.
-
Pel de rode ui en snipper fijn. Snipper 4 takken dille fijn.
-
Snij het zalmhaasje in kleine blokjes.
-
Roer de olijfolie, dille en ½ van de rode ui eronder. Breng op smaak met zwarte peper, zout en enkele druppels citroensap.
-
Gepocheerd ei: breng 1 l water met witte wijnazijn aan de kook in een kleine kookpot.
-
Breek de eieren in aparte kommetjes.
-
Roer met een garde het water rond zodat er een draaikolk ontstaat. Hou het water tegen het kookpunt aan en laat 1 ei in het water glijden. Laat zachtjes pruttelen tot het eiwit goed gestold is en haal met behulp van een schuimspaan uit het water.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en herhaal.
-
Verhit 2 el arachideolie in een pan.
-
Voeg de gewassen spinazie handje per handje toe en laat al roerend smelten.
-
Voeg de rest van de fijngesnipperde rode ui toe en laat nog 1 min verder bakken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Roer de citroenzeste er van het vuur door.
-
Warm de grill van de oven voor.
-
Vet de toasts aan beide zijden in met arachideolie en toast aan beide zijden goudbruin onder de ovengrill.
-
Beleg de toasts met spinazie, zalmtartaar en een gepocheerd ei.
-
Werk af met fleur de sel en een takje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven