Allergenen
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de ingrediënten in een kom tot een deeg.
-
Dek af en laat rijzen tot het deeg in hoeveelheid verdubbeld is.
-
Giet dan het deeg over in de ruim bebloemde gietijzeren pot.
-
Laat 1 nacht rijzen of toch minstens 12 u.
-
’s Anderendaags: verwarm de oven voor op 230°C (hete lucht).
-
Zet de pot in de oven en bak 30 min met deksel.
-
Haal het deksel van de pot en bak nog 20 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven