Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en laat uitlekken.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Snij de olijven in ringetjes.
-
Snij de tomaten in partjes, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Meng de pasta met de ui, paprika, tomaat, olijven en verse kruiden. Besprenkel met olijfolie en citroensap en schep er de citroenzeste door. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Plaats in de koelkast en laat 30 minuten rusten zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Werk af met parmezaanschilfers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven