Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de mosselen verschillende malen grondig in koud water. Gooi de kapotte exemplaren weg.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Snij de tomaten in partjes en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Doe de mosselen samen met de olijfolie, look, witte wijn en tomatenstukjes in een kom. Bestrooi met chilivlokken en versgemalen zwarte peper. Schep flink door elkaar en laat 10 minuten rusten in de koelkast.
-
Schik de mosselen naast elkaar in een grote ovenschaal, zodat ze mooi kunnen openen. Besprenkel met de rest van de marinade. Plaats in een hete oven tot de mosselen openen.
-
Schep de fijngesneden bladpeterselie erdoor en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven