Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en teentjes look. Snipper beide fijn. Schil de knolselder en snij in blokjes. Schraap de wortelen en snij in staafjes. Spoel de savooibladeren en snij in reepjes. Schil de raapjes en snij in partjes.
-
Verkruimel de gedroogde pepertjes. Stoof ze samen met de look- en uisnippers in een flinke scheut olijfolie. Voeg wortelen, raapjes en knolselder toe. Laat even meestoven.
-
Overgiet met groentebouillon. Roer de passata erdoor en voeg tijm, savooireepjes en laurier toe. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur gaar sudderen.
-
Roer de uitgelekte witte bonen en olijven erdoor. Laat doorwarmen en breng verder op smaak met peper en zout.
-
Werk af met bladpeterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven