Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood horizontaal in 4 schijven. Zorg ervoor dat je na opbouw weer een volledig brood hebt.
-
Snij de aubergine in plakjes en bak gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Smeer een laagje boter op de onderste snede brood en beleg met plakjes kaas.
-
Leg de volgende snede brood erop en bestrijk met de tomatenpesto.
-
Verdeel de gebakken aubergineschijven en de rucola over de pesto.
-
Leg de derde snede brood op de aubergine.
-
Smeer een laagje boter op de snede brood en verdeel de gekookte ham erover.
-
Leg de bovenkant van het brood op de ham.
-
Snij in punten.
-
Pak het brood in met boterpapier en touw om mee te nemen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven