Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Borstel de champignons schoon.
-
Schil de wortelen en snij in dikke plakken.
-
Pel de look en snij in plakjes.
-
Hak de ansjovisfilets fijn.
-
Wentel de stukken konijn door de bloem en kruid met peper en zout.
-
Laat 150 g boter smelten in een gietijzeren pot. Laat de stukken konijn aan alle kanten kleuren.
-
Voeg de ansjovis toe en laat smelten. Overgiet met witte wijn en breng aan de kook.
-
Voeg de tomaten, wortelen, champignons, look en 3 takjes rozemarijn toe. Kruid met espelettepeper en dek de pot af.
-
Laat op een zacht vuur gaar stoven.
-
Serveer met linguine en vers geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven