Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de chilipepers in de lengte open en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in fijne ringetjes.
-
Schil de aardappel en de wortel en snij in kleine blokjes. Snij de courgette en aubergine in kleine blokjes en de snijbonen in 1 cm kleine stukjes.
-
Verwarm een scheut olie in een ruime pot. Stoof de aardappelblokjes samen met de wortel, chilipeper en snijbonen hierin. Overgiet met de kokosmelk en laat even stoven.
-
Voeg de aubergine- en courgetteblokjes toe. Roer de tikka masalasaus erdoor. Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
-
Snij de banaan in plakjes en voeg toe. Laat verder garen.
-
Werk af met verse koriander. Serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven