Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zeef de bloem. Doe ze samen met de boter, melk, Parmezaanse kaas, oregano en een snuifje zout in de keukenmachine. Kneed tot een soepel deeg met het K-hulpstuk.
-
Vorm het deeg tot een rol en verpak in plasticfolie. Laat 30 minuten rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verwijder de plasticfolie en snij de rol in dunne plakjes.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik de koekjes erop.
-
Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en gaar.
-
Laat afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven