Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Natuur:
zet alle ingrediënten in de keukenrobot en laat kneden tot een soepel deeg. Kneed nog ± 5 min met de hand, rol het deeg strak op en laat 40 min rusten.
-
Cacao:
herhaal stap 1 met de ingrediënten voor de cacaoversie.
-
Verdeel de deegrollen in 4 gelijke stukken. Rol van alle stukken lange worsten.
-
Neem 2 rollen natuur en 2 rollen cacao samen. Vlecht ze en druk de uiteinden naar onder. Laat de gevlochten broden 20 min rijzen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Afwerking:
klop het eigeel los met de melk. Besmeer de broden hiermee.
-
Bak de broden 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de broden uit de oven en laat rusten op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven