Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de ingrediënten voor het deeg in de keukenrobot en laat mixen tot je een egaal deeg bekomt.
-
Rol het deeg in plasticfolie, leg in de koelkast en laat rusten.
-
Bereid ondertussen de vulling: laat de spinazie ontdooien en zorg ervoor dat al het water eruit is.
-
Meng de spinazie met de ricotta en voeg het ei toe. Voeg de geraspte kaas toe en meng. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Haal het deeg uit de koeling en verdeel in 2 gelijke stukken. Rol elk stuk uit tot een cirkel van 30 cm diameter.
-
Leg de 1ste deegcirkel op bakpapier. Bestrooi met wat paneermeel.
-
Leg een deel van de vulling in het midden van het deeg. Verdeel de rest in een cirkel op ± 5 cm van de rand van het deeg.
-
Bedek met het 2de deeg. Maak de rand nat en druk aan met een vork.
-
Zet in het midden van het deeg, rond de middelste vulling, een kleine bolvormige kom. Prik er met een vork kleine gaatjes rond.
-
Snij de boord met een scherp mes in 3 cm brede stukken. Draai elk stuk 90° omhoog.
-
Zet in de voorverwarmde oven gedurende 30 minuten.
-
Haal uit de oven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven