Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de coeur de boeuftomaten in fijne plakjes. Schik ze in een schaal. Snij de pruimtomaten in fijne partjes en leg ze erbovenop. Snij de kerstomaatjes in partjes en strooi ze over en tussen de andere tomaten.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne ringen. Snij de olijven in plakjes en leg samen met de ui bovenop de tomaten. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Besprenkel met olijfolie en werk af met rucola.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Verdeel deze over 4 sneden brood. Kruid met peper en zout. Bestrijk naar smaak met een weinig ansjovispasta. Scheur er wat basilicum over en beleg met salami. Dek af met de overige sneden brood. Toast in het croquestoestel tot de kaas gaat smelten. Snij diagonaal middendoor en serveer met de tomatensalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven