Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pijpajuin in ringetjes en de courgettes in stukjes. Hak de waterkers grof.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pan en stoof hierin de pijpajuin en courgettestukjes. Dek de pan af en laat even stoven.
-
Voeg de groentebouillon en erwtjes toe. Breng terug aan de kook. Laat 10 minuten doorkoken. Haal de pan van het vuur en voeg de waterkers en muntblaadjes toe. Bewerk met de staafmixer.
-
Voeg 2 volle eetlepels yoghurt toe en mix nogmaals. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel de soep over kommen. Werk af met een dot Griekse yoghurt en serveer.
-
Tip: je kan deze soep warm of koud serveren, naargelang de (vakantie-)plannen van je dag!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven