Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boen de limoen schoon. Haal met een dunschiller repen schil van de limoen.
-
Plet de look en haal de pel eraf. Doe in een pot samen met de limoenschil en het water en breng aan de kook. Snipper de verse kruiden fijn.
-
Meng het gehakt met de yoghurt, ras el hanout, komijn en ½ van de verse kruiden en kruid verder met versgemalen peper en zout.
-
Vorm met vochtige handen ballen van de gehaktmengeling.
-
Leg de köfte in de pot samen met de tomaatjes, dek af en laat 20 min garen.
-
Verdeel de köfte over borden en schep de tomaatjes en de limoenbouillon erover. Breng op smaak met limoensap en bestrooi met de rest van de groene kruiden.
-
Serveer met pitabroodjes om in de bouillon te doppen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven