Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 230°C.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
-
Rol het deeg uit op een bakplaat.
-
Bestrijk de pizzabodems met de tomatensaus tot op 1 cm van de rand.
-
Verdeel de plakjes mozzarella erover. Kruid met peper, zout en oregano.
-
Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Beleg met de rundercarpaccio en rucola.
-
Besprenkel de sla met olie en balsamicoazijn.
-
Werk af met pijnboompitten en parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven