Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de asperges af en laat uitlekken. Snij ze in stukjes.
-
Kook de erwten gaar in gezouten kokend water. Giet ze af en laat uitlekken en afkoelen.
-
Reinig de pijpajuintjes en snij fijn.
-
Kook de pasta al dente in gezouten kokend water, giet ze af en laat schrikken onder koud stromend water. Laat uitlekken.
-
Meng de mayonaise en de balsamicoazijn onder de afgekoelde pasta.
-
Voeg de erwtjes en rivierkreeftjes toe. Meng alles onder elkaar.
-
Giet in een kom, schik de aspergestukjes rondom en strooi er de pijpajuintjes rond. Snipper de bieslook fijn en strooi over de pastasalade.
-
Serveer koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven