Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het deeg met aanhangend bakpapier uit in een taartvorm. Prik gaatjes met een vork in de bodem. Bedek het deeg met een tweede vel bakpapier en giet de bakparels of gedroogde bonen erin.
-
Bak de bodem goudbruin en gaar in 25 min.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Klop de mascarpone los met de vanillesuiker.
-
Schraap de zaadjes uit de vanillestokjes en roer samen met de zeste door de mascarpone.
-
Vul de taartbodem met het mascarponemengsel en strijk de bovenkant glad.
-
Verdeel de bessen erover en bestrooi met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven