Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de selder in heel fijne stukjes. Schil de aardappel en snij in stukken.
-
Smelt een klontje boter in een pan en stoof hierin de ui en selderstukjes aan. Voeg de aardappel toe en overgiet met de bouillon. Breng aan de kook. Laat in 20 minuten gaar koken. Mix de soep en draai door de roerzeef om de selderdraadjes te verwijderen. Breng op smaak met peper en zout.
-
Klop de eidooier los in de room (= liaison). Schep de liaison voorzichtig door de warme soep onder voortdurend roeren.
-
Werk af met fijngesneden bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven