Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de koolrabi en snij in frietjes.
-
Was de radijsjes, verwijder het groen en snij in 4.
-
Kook een deel van de universele pickle op met een mespunt kurkuma. Giet de pickle warm op de koolrabi en laat dit minstens 1 u marineren.
-
Warm een deel van de Koreaanse pickle op en giet warm op de radijsjes. Laat minstens 1 u trekken.
-
Serveer de groenten zonder de marinade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven