Vis en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng alle ingrediënten, behalve de zalm en doe in de blender. Mix tot een gladde marinade.
-
Wrijf de zalm in met het mengsel en leg in een schotel.
-
Doe vershoudfolie over de schotel. Laat een 15-tal minuten marineren in de ijskast.
-
Haal de zalm uit de marinade en bak op een hete barbecue tot hij gaar is.
-
Serveer met limoen of citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven