Zoetgemarineerde rode kool met witte chocolademousse

Zoetgemarineerde rode kool met witte chocolademousse

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de rode kool zo fijn mogelijk.

  2. Meng de bruine suiker met het citroensap en het water onder de rode kool en laat minstens 1 nacht trekken.

  3. Witte chocolademousse: week de gelatine in koud water.

  4. Verwarm de melk. Smelt de witte chocolade erin. Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de warme melk.

  5. Klop het eiwit tot schuim en voeg de zakjes vanillesuiker er op het laatst aan toe.

  6. Meng onder de gesmolten chocolade.

  7. Klop als laatste de room op en spatel voorzichtig onder de rest.

  8. Laat een nachtje rusten in de koelkast.

  9. Spuit witte chocolademousse in glaasjes. Werk af met de gemarineerde rode kool.