Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rode kool zo fijn mogelijk.
-
Meng de bruine suiker met het citroensap en het water onder de rode kool en laat minstens 1 nacht trekken.
-
Witte chocolademousse: week de gelatine in koud water.
-
Verwarm de melk. Smelt de witte chocolade erin. Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de warme melk.
-
Klop het eiwit tot schuim en voeg de zakjes vanillesuiker er op het laatst aan toe.
-
Meng onder de gesmolten chocolade.
-
Klop als laatste de room op en spatel voorzichtig onder de rest.
-
Laat een nachtje rusten in de koelkast.
-
Spuit witte chocolademousse in glaasjes. Werk af met de gemarineerde rode kool.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven