noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 230°C en steek de bakplaten in de oven.
-
Rol de pizzavellen uit.
-
Bestrijk het ene pizzadeeg met de chocopasta. Hak de notenmengeling fijn en strooi over de chocopasta. Schil de ananas en snij de helft in kleine blokjes. Verdeel de ananasblokjes over de nootjes.
-
Bestrijk het andere pizzadeeg met de mascarpone. Wrijf de bosbessenconfituur erdoor.
-
Leg de pizza’s op hete bakplaten en zet gedurende ± 10 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Haal beide pizza’s uit de oven.
-
Beleg de pizza met de mascarpone en bosbessenjam met de verschillende soorten rood fruit. Versier met plukjes verse munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven