noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de ricotta met de mascarpone, de citroenzeste en het amandelpoeder.
-
Rol het deeg uit en bestrijk met de ricottamengeling.
-
Snij de perziken middendoor en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in partjes.
-
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij ze in stukjes.
-
Beleg de pizza met plakjes perzik en aardbei. Bestrooi met rietsuiker.
-
Plaats 5 à 10 minuten in een voorverwarmde oven op 250°C.
-
Werk af met grof gehakte pistachenoten, rode besjes en bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven