Zoete kaastaart uit de Elzas
Kookgerei
Springvorm Ø 24 cm (1)
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de verse kaas in een zeef en laat uitlekken.
-
Verhit de melk.
-
Doe de goed uitgelekte kaas en de suiker in een kom. Roer goed door elkaar.
-
Voeg eerst de bloem toe, dan de eieren 1 voor 1 en meng. Roer als laatste de room eronder.
-
Giet, al roerend, de hete melk beetje bij beetje bij de rest en blijf mengen.
-
Verwarm de oven voor op 210°C (onder- en bovenwarmte).
-
Rol het bladerdeeg uit. Bekleed de bodem van de springvorm met het bakpapier en het bladerdeeg. Prik het deeg in met een vork.
-
Giet het kaasmengsel op het deeg en bak de taart 35 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Zet de oven uit en laat de taart nog 5 minuten in de oven staan met de deur van de oven open.
-
Haal de taart uit de oven en laat afkoelen op een taartrooster.
-
Eet de taart lauwwarm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven