noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look en duw door de lookpers. Schil de gember en pers bij de look. Meng de honing, notenolie en sojasaus door het lookgembermengsel.
-
Snij de courgettes in schijven. Maak langs 1 kant een kleine holte met een pomme parisiennelepel waar je op het einde de schimmelkaas in kan presenteren. Haal in het midden een beetje vruchtvlees eruit. Wrijf ze in met een borstel met het gemaakte mengsel.
-
Gril op de barbecue.
-
Serveer op een schaal met fijngesnipperde lente-ui en blauwe schimmelkaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven