Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng de yoghurt met 2 el olijfolie en de mierikswortelpasta tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ongeschilde zoete aardappelen in grove stukken en leg in een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Bak gaar in de oven op 190°C, ± 20 à 25 min.
-
Snij de voorgekookte bieten in grove stukken. Bak ze kort aan in 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de coppa in fijne reepjes.
-
Voeg de coppa, bieten, cheddar en veenbessen bij de gebakken aardappelen.
-
Besprenkel de aardappelsalade met de dressing en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven