Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil 2 zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Leg in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie.
-
Bak in de oven op 180°C ± 25 à 30 min tot de zoete aardappelen gaar zijn.
-
Laat de boter smelten in een pan.
-
Smeer een bakvorm in met wat boter.
-
Laat de rest van de boter even afkoelen en meng de bruine suiker eronder.
-
Voeg de eieren, het vanille-extract en de kandijstroop toe.
-
Meng de bloem als laatste onder het beslag.
-
Prak de gebakken zoete aardappel fijn en meng onder het cakebeslag.
-
Giet het cakebeslag in de vorm en bak op 180°C ± 40 à 45 min.
-
Controleer met een satéprikker of de cake gaar is.
-
Maak een frosting door de roomkaas te mengen met de bloemsuiker en kurkuma.
-
Snij met een dunschiller dunne slierten van de overige zoete aardappel.
-
Verhit de arachideolie in een diepe pan.
-
Bak de slierten zoete aardappel in de olie tot chips. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Haal de afgekoelde cake uit de vorm.
-
Smeer de frosting op de cake.
-
Werk af met de chips en de granaatappelpitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven