Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.
-
Laat garen in weinig water en 1 el olijfolie.
-
Giet het resterende vocht weg en prak tot een puree.
-
Meng het ei, de bloem, ricotta en Parmezaanse kaas onder de puree.
-
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verhit een bodem arachideolie in een antikleefpan en schep een paar el zoete aardappelbeslag in de hete olie.
-
Keer de blini na een paar minuten om en laat de andere kant bakken.Toppings:
-
zure room - half zongedroogde tomaat - Italiaanse charcuterie
-
kruidenkaas - gerookte heilbot - takje groen
-
geitenkaas - stukjes peer - abrikozenconfituur
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven