Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de BBQ voor op 200°C.
-
Leg de zoete aardappelblokjes in een aluminium bakje en besprenkel met olijfolie. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Zet 15 min in een gesloten BBQ.
-
Pel de rode ui en snij in halve ringen. Meng met de kerstomaten en besprenkel het geheel met olijfolie. Kruid met cayennepeper, zout en ½ kl suiker.
-
Voeg de tomaten en rode ui bij de zoete aardappelblokjes en laat nog 5 min bakken op 200°C.
-
Basilicumolie
Mix de basilicum (blaadjes en steeltjes) met 10 el olijfolie en 1 el citroensap fijn in een hakmolen. Kruid met zout en cayennepeper.
-
Giet de zoete aardappelblokjes met de kerstomaten en rode ui, na gaartijd, in een serveerschaal en besprenkel met de rode wijnazijn.
-
Verkruimel de feta erover en serveer de basilicumolie erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven