Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem met het zout.
-
Voeg de olie en het warm water toe.
-
Kneed kort tot een deegbal. Is het deeg iets te kruimelig, voeg dan nog wat extra lauw water toe.
-
Laat de deegbal op kamertemperatuur onder een vochtige doek 45 min rusten.
-
Verdeel de deegbal in 8 gelijke stukken.
-
Strooi wat bloem op het werkvlak en rol elk stuk deeg uit tot een ronde pannenkoek.
-
Bak in een droge koekenpan aan elke kant gaar, ± 1 à 1,5 min. Laat de tortilla niet langer bakken, want dan wordt hij hard.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven