Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snipper ze fijn.
-
Was de venkel, tomaten, selder en rode peper. Snij ze in kleine stukken. Bak de groenten in wat boter.
-
Voeg de suiker en de cajunkruiden toe. Doe de tomatenpuree erbij en laat kort meestoven. Blus met de azijn, worcestersaus en witte wijn. Roer alles onder elkaar.
-
Laat 30 min zachtjes koken onder een deksel.
-
Mix het geheel volledig glad. Giet de saus met een trechter in de flesjes. Laat goed afkoelen voordat je de flesjes afsluit. Bewaar de ketchup in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven