Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de melk en room op tot 85°C in een hoge kookpot. Roer lichtjes met een houten lepel.
-
Voeg de karnemelk en het citroensap toe. Haal van het vuur.
-
Giet het zout erbij.
-
Dek af met vershoudfolie en laat 30 min rusten.
-
Giet voorzichtig door een zeef met neteldoek. Laat mooi uitlekken en afkoelen in de ijskast. 2 à 3 u later heb je mooie verse, stevige, kruimelige ricotta.
-
Bewaar in de ijskast tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven