Schaaldieren , Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Garnalenfond
Pel de garnalen. Hou de garnalen en de schalen apart. Verhit wat zonnebloemolie in een sauspan. Bak de schalen goudbruin zonder al te veel te roeren. Zet de dampkap uit. Roer de tomatenpuree door de schalen en blus met de cognac. Flambeer. Voeg de witte wijn toe als de vlammen wat zijn uitgedoofd en laat inkoken. Bevochtig met de visfond en breng aan de kook met de halve bol look. Laat 20 min sudderen zonder deksel.
-
Sauce américaine
Pel de sjalot en snij fijn.
-
Laat de tomatenblokjes uitlekken in een fijne zeef.
-
Bak de sjalot glazig in wat boter en zeef de garnalenfond erover. Voeg de room toe en laat inkoken tot sausdikte met de takken dragon. Roer de tomatenstukjes erdoor. Kruid met zwarte peper en zout. Snipper de krulpeterselie fijn en roer door de saus.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Wikkel de zeeduivel in het spek. Leg in een ovenschotel en besprenkel met wat zonnebloemolie. Bak 12 min in de voorverwarmde oven.
-
Kook de tortelloni gaar in licht gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Schep de ravioli bij de sauce américaine in het bord.
-
Serveer de zeeduivel in de saus. Werk af met wat blaadjes basilicum en vers gepelde garnalen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven